Amelander vlees en gevogelteHome · Kom kijken · Amelander vlees en gevogelteAmelander Runder droge worstIn het centrum van het mooie pittoreske dorpje Buren bevindt zich worstmakerij Dennis Ytsma. De runder droge worst is op ambachtelijke wijze gemaakt van het natuurrundvlees van de Hereford koeien die het hele jaar in het natuurgebied tussen Nes en Ballum hebben gelopen. Lees verder... Amelander DuinkonijnHet weidse eiland Ameland is een uniek afgesloten biotoop waar de wildstand gereguleerd wordt door de WBE -wildbeheereenheid- Ameland. Het perfect gecamoufleerde grijsbruine duinkonijn met het karakteristieke witte staartje komt vooral in de duinen voor. Lees verder... Amelander RundvleesOp ons prachtige eiland Ameland melken wij onze blaaropkoeien. Deze 100% natuurlijke en romige melk heeft een unieke samenstelling met relatief veel onverzadigde vetzuren. Lees verder... Amelander RundvleeskrokettenDe enige echte Amelander rundvleeskroketten zijn met recht uniek in de wereld en worden met veel liefde en aandacht gemaakt door Danny Wijnberg in Hollum. Hij heeft zijn sporen in de keuken verdiend en dat komt naar voren in de kroketten. Lees verder...